Darlin´ . . .

come on and let me know, should I stay or should I go ?
If you say that you are mine , la la la :)
you´ve got to let me know . .

 


Gyn, killar och sömnprat!

Hej på er :D 
 
Ikväll har da Twins varit här, Sara och Lina!
Sjukt underbara är ni, har alltid lika kul med er.

Ska inte tråka ut er läsare med att skriva om allt vi gjorde och sa men det kom dock upp en del intressanta samtalsämnen som jag tror ni flesta kan relatera till !

Varför väljer en man att bli gynekologläkare ??
Är det bara jag som inte kan förstå detta ? Varför vill man som kille kolla andra tjejer i privata regioner när man kanske till o med har en fru där hemma ? Det sägs att man oftast ska se en tjusning med sitt jobb för att vilja jobba med det, vad är då tjusningen med detta om det inte skulle vara någon baktanke med det. Jag kanske är trångsynt men inte för än någon kommer med ett bra argument ska jag sluta tycka att det är riktigt nasty! '
Jag skulle ju aldrig som tjej tillåta att min kille/ man arbetade som någon form av gynekolog :O Haha , inte en chans. Ett jobb är ett jobb, men inte min killes jobb! Överdriver jag? Hade ni kunnat acceptera det ?
Tänk om man är kille och ens tjej skulle gå till en manlig gynekolog, ALDRIG LIVET haha. .
Roligare kan man ju ha , och dessutom kanske det är svartsjukt, men det spelar ingen roll, inte i mina ögon.
Fast jag är ju också svartsjuk av mig så , tihi :)

En annan sak..
Varför vågar man inte erkänna att man faktiskt sov när någon ringer och väcker en ? HAHA, det är alltid samma sak. Man hör ju på rösten att man väckte personen men ändå är det precis som att det skulle vara förödande att svara att man faktiskt blev väckt, liksom ofint på något sätt ;) Hehe
Och en annan sak,
när jag sov med ett ex , vi ligger och pratar om något viktigt, jag känner hur jag håller på att somna.
Han frågar : håller du på och somna ?, Jag - Va nej ??
Han - ok va sa jag precis då?
Jag - ÄR DETTA NÅGOT JÄVLA FÖRHÖR ELLER `?
....sen somnade jag :D HAHA.
Varför inte bara erkänna att man är sjukt trött och håller på att somna i detta läget ? Nä då är det bättre att utmana ödet att kanske råka avslöja sig :P

Jaja är jag ensam om att grubbla över dessa fenomen ? :D Som sagt, jag är ju en funderare...
 eller filosof hette det nog ja!

Livet är kort!
Bryt reglerna, glöm snabbt,
kissa långsamt, älska innerligt,
skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le.

Ta hand om er & varandra,
/ Ems <3



- 3 år gammal bild, 3 år sen den gamla Emelie


What goes around . . .

. . . Comes around, goes back around,

Att man som människa kan med att leva med sig själv, vara i sig själv, orka släpa omkring på sig själv, när man är tillsammans med en som man dumpat och tagit tillbaka x antal gånger där x, låt mig gissa, skulle vara = ca 120 ggr, för att vara otrogen, bli tillsammans med den man var otrogen med, dumpa den andre genom att berätta detta, för att sen gå och bli tillsammans med det gamla offert igen ett tag senare.
Vad skulle ni helst vilja sätta för ord på detta ?
Ha Ha. .

Gud ser allt, men vi märker bara hälften.

Tänk vad man kan tycka synd om en annan människa som inte kommit längre i livet, som inte alls är så säker på sig själv att man inte klarar och vara tillsammans med en i sin egen ålder, utan måste ta en mycket yngre för att få bekräftelse, och som är 21 på pappret men 15 i huvudet? Stackare
Piss of n´ Good Luck,
I feel sorry for you, Looser!

__________

Jag tvättar! och jag vet , jag är duktig :) hihi



Livet är kort!
Bryt reglerna, glöm snabbt,
kissa långsamt, älska innerligt,
skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le.

Ta hand om er & varandra,
/ Ems <3


Back in Y-town ;P

Haaaj svaj !

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft! :)
Först fick jag tillbaka min efterlängtaderosa mobil som vart inne hos 3, sen till jobb där man blev väl mött av alla.

Var så himla roligt att komma tillbaka, har verkligen saknat jobbet hur konstigt det än kanske låter!
Jag har aldrig haft så bra kollegor, aldrig trivts så bra med mitt jobb, och definitivt inte tyckt att det ska bli roligt, och än mindre saknat att gå till jobbet! Den känslan är obetalbar, man är ju där en stor del av sin tid!
Jag ser inte fram emot den 23 Augusti när mitt vikariat på PaVe är slut, och jag kommer stå som Timanställd.. Det kommer vara sorgligt att inte veta hur ofta man ska vara där, men samtidigt om man har tur kan man ju kanske se fram emot nästa sommar ? ;) Hihi!


Nu sitter jag här, i väntan på att min ugnspannkaka ska bli färdig :D
Haha är det bara jag som lagar mat tio i ett på natten?!
Anledningen till detta är att jag kan sova längre imorgon, och att jag slipper tänka på det jobbiga fenomenet vad jag ska ta med för mat, och dessutom har jag ingen anledning att då som många andra dagar äta/ köpa sallad!
Spara pengar + mer eneergirik mat ;) BRA VA ?? =)



ERKÄNN ATT NI BLIR SUGNA ?! :) mumma!!

sov gott kära ni!

Livet är kort!
Bryt reglerna, glöm snabbt,
kissa långsamt, älska innerligt,
skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le.

Ta hand om er & varandra,
/ Ems <3



R.I.P Michael <3

Nu är jag hemma i min söta lilla lya igen, saknar mamma helt sjukt mycket.
Det är alltid värst första dagen ;( , hihi jag är som ett litet barn, kan inte hjälpa det men jag är sjukt mammig!! <3

Kommer hem, och slår på Tv:n där minnesceremonin med MJ var på.
Tycker det är så tragiskt med Michaels bortgång, det är verkligen en människa som vågat stå upp för vad han känner, tycker och vill. Än värre är det för hans stackars familj, som nu måste gå igenom en hel del olika livskriser. . .
När jag först fick reda på att han var död, fick man se olika kommentarer överallt ,
en av dom var - " Hur kan man sörja en äcklig jävla pedofil? "
När har dessa människor fått det svart på vitt att han verkligen är skyldig ? Men rykten går bra att lyssna på, det är ju det enklaste sättet att skaffa sig samtalsämne och en åsikt påverkad av någon annan . . .

Varför blir en människa aldrig så hyllad som när den dör?
Det tycker jag är fruktansvärt! Det skrevs inte speciellt mycket mer än vanligt om honom när han var i livet, sen kan man ta närbild på en som ligger i Koma, och skicka ut på förstasidorna/ löpsedlarna överallt ? Tycker inte det är att visa respekt för Michael Jackson, eller människor överhuvudtaget.
Alla tankar går till Michaels anhöriga!




 



 

Michael Jackson  @}->-->--

* 1958
+ 2009

R.I.P
vår eviga popkung <3


______________________________

Livet är kort!
Bryt reglerna, glöm snabbt,
kissa långsamt, älska innerligt,
skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le.

Ta hand om er & varandra,
/ Ems <3






 


Hejdå Sofiero!

Hej till er - hejdå till Sofiero, Skara

Är nu på väg hem, för sista gången på väg hem från mamma med x2000.
Mamma och hennes käreste som en dansk hade sagt, har sålt sitt hus och ska nu efter 6 år, flytta hem till Skåne, hem till oss barn igen. Detta kan inte beskrivas som något annat än helt underbart bra, jag älskar verkligen tanken på att jag när som helst, på ca 1 timme kan vara hos mamma och tvärtom.

När beslutet för ca 6 1/2 år sen kom, att vi skulle flytta upp till Skara, kändes det ganska okej, förutom att jag skulle ha resterande familj och vänner kvar nere i Skåne. Jag flyttade med upp, började 8;e klass i Skara och trivdes jättebra. Inte någon visste vad som väntade mig för lärdomar däruppe, vilka läxor jag skulle få ta del av här i livet, och vilken period jag + familj hade att vänta. Jag och familj har ridit ut många av Skaras stormar, klarat oss igenom det och lyft berg för varandra.
Detta är antagligen anledningen till varför jag grät idag när jag skulle ta farväl av huset. Det var ingen vanlig gråtattack, det var tårar av både glädje och lite sorg, men jag skrattade samtidigt som jag grät. Det var en konstig känsla, att lämna detta hus, där jag som tonåring har haft några utav mina viktigaste år.
Första kärleken, första riktiga festen och fyllan, första lägenheten,  första stora tonårsbråket med både mamma och pappa, första riktiga ansökan till vidareutbildning, första flippen om att jag skulle bli vegeterian och började gråta när jag inte fick det, första betygen, första gången i mitt liv stadstjejen skulle börja åka skolbuss, och mycket mycket mer.


Sofiero har varit 3 år, 3 väldigt viktiga år av mitt liv, och jag skulle aldrig vilja vara utan lärdomarna från Skara, men helst skulle jag vilja ta en annan väg till att bli dessa erfarenheter rikare.
Inget jag eller någon hade kunnat styra över, så det är till att gilla läget och vara tacksam för kunskapen :)

Allting har nog sin lilla mening, men sen att vi människor ska behöva gå den hårda skolan för att bli en erfarenhet rikare, eller för att se meningen, det kan jag däremot inte förstå.. Ibland känns det så orättvist! . . .



 


Livet är kort!
Bryt reglerna, glöm snabbt,
kissa långsamt, älska innerligt,
skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le.

Ta hand om er & varandra,
/ Ems <3



. . . Old Pic-Old Times . . .







 


Egoist - Ja visst ?!

Hej söta läsare :)

Lyssnar just nu på Kevin från Idol när han gör Living on a prayer på en audition, han gör den så sjukt bra, och sen hjälper det ju till att jag bara avgudar självaste låten!

Min chef ringde precis och berättade att det var personalkris på jobb och frågade om jag kunde tänka mig att jobba torsdag kväll också. Egentligen hade jag behövt både torsdag och fredag ledigt men om jag verkligen kan ställa upp så gör jag det, nästa gång är det jag som behöver hjälp.

Livet handlar så mycket om att ge och ta.
Tänk att det finns människor som verkligen inte bryr sig om detta. Ger man lillfingret tar de hellre hela handen. Varför inte bara vara tacksam för det man får här i livet istället för att visa upp girigheten och gapa efter mer?
Det är trist. mycket trist. Timbuktu har så rätt i det han säger "alla vill till himmelen men få vill ju dö".
Jag tror inte det finns en enda människa som från början har en avsikt med att vara elak, girig och egoistisk, men det är så vi formar varandra och våra barn, det är den hårda värld vi lever i.. Vi e faktiskt rätt egoistiska.
För att ta ett sjukt exempel på egoism men som e så sant, hur ser det ofta ut på offentliga toaletter, inte som hemma ? :P Papper ligger slängt överallt än i det vi kallar papperskorg, och där e allmänt äckligt, jag menar, varför ska jag tänka på den som kommer in efter mig, jag ska ju inte in där igen. Men tänk om man inte hade vart egositisk alls av sig, då skulle man inte komma långt här i livet heller ;) Har jag rätt ?


Ha ha Ja lite brainstorm bara ;)
Nu ska stan bli osäker, jag och mamma åker dit och skakar till stadet! =D

Livet är kort!
Bryt reglerna, glöm snabbt,
kissa långsamt, älska innerligt,
skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le.

Ta hand om er & varandra,
/ Ems <3




Årets första !

Shaaajna!

Sitter här i bushen hos mamma, mysigt och avkopplande som bara den!
Årets första dopp har nu utövats, igår kl 18.15 :)
Det var sjukt skönt men kallt som fan i början!
Tänk att man är en sån badkruka nu, när man i 6års-åldern bodde i vattnet hur jävla kallt det än va. . .
Kunde kanske bero på att jag i den åldern hade en del späck som värmde :D HAAHA. .

En sak som jag tänkte på igår..
Jag och mamma var på marknad! Hur bondigt det än låter ?! så är det faktiskt himla mysigt. Jag tycker det är en sån nostalgikänsla från när man var liten och gick på marknad med munkar och karameller, och fick fina ballonger. Där är samma saker i varannat stånd men ändå så kan man gå i timmar och bara titta, och tro att man ska kunna hitta något, alltid lika hoppfull ^^
Man ser verkligen alla människornas glädje över att marknaden har kommit till byn, alla-känner-alla känslan och barnen springer kring benen på en. Håll med om att det är en oerhört fin sommarkänsla `? :)

Nu borde jag gå och göra något åt fasaden som jag för tillfället ligger inne med,
lite make-over så ska det nog bli människa av mig med!


Nedan följer bildbeviset från årets första dopp, Copyright by das BADKRUKA!







Livet är kort!
Bryt reglerna, glöm snabbt,
kissa långsamt, älska innerligt,
skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le.

Ta hand om er & varandra,
/ Ems <3

Päronastamp!

Hej Hopp stopp sno...
Haha, det sista får ni fantisera ihop själva!

Ojojoj, jag har jobbat intensivare vad än häst travar och jag är vitare än ett lakan pg.a inomhusarbete, och jag är tröttare än Sveriges alla ålderdomshem :) Men det innebär också att jag har lättare att sova än en bebis som skrikit en hel natt, jag har jobbat av den värsta perioden av mitt schema, och nu är jag snart som en ny människa (-utan den mjuka lena babyhuden)
Tyckte detta var en förhållandevis invecklad men bra beskrivining av hur läget är här just nu!
Sitter just nu på tåget på väg hem till mamma, och till följd av denna underbara värme ( VåGA INTE SäGA NåGOT ANNAT) , fick tåget allvarliga problem med sig själv, det blev solbränt och dog, så jag fick byta tåg i all hast.
Alla som skulle mot Gbg rusade av det jättedöda tåget och sprang mot det nya, - Alla ville ha en plats att sitta på, - Alla tänkte störst först :) Hej och välkommen till Sverige säger jag då! =)
Jag ska ha 4 dagar ledigt nu, och dom 4 dagarna kommer att göra underverk, jag kommer förhoppningsvis att utöva årets första dopp med dykning, bränna mig som satan, och äta massa jordgubbar.. Detta är lite av en Emelie Classic, Light, sommaredition....
Njuter verkligen av värmen och har inte mage att klaga mer än på den fuktiga, kvava värmen ;P

Anyway.. Vad händer annars?
Grannfejden är igång, och grannen har öppnat eld, startat krig. Krig e krig kärring!
En kärring i sina värsta år (??!) , antagligen analfabet och inte har studat kontraktet, kommer ner och bankar på dörren kl 18.15 för att hon tycker musiken är hög! C´mon lille du, du bor i ett hus fullt av ungt folk, varav många studenter. Vad förväntar du dig? Iförsig vet jag inte vad som är sedvanligt i Grekland men :S , Haha. Men men, I´m fit for fight, as usuall..
Lägenheten är för första gången på länge en sanitär oläghenet, då jag varken har tid lust eller ork att ens titta åt det hållet :) Varför ska man egentligfen. än mindre på sommaren ?
I onsdags drog jag in min för evigt bästa vän på en resebyrå, ISTÄLLET FÖR EN KLÄDAFFÄR!!!!, och sa att vi skulle boka resa! Nu sket vi ett stort stycke i var det blev, bara vi kom iväg.. Trodde det skulle sluta med det gamla vanliga Turkiet/ Bulgarien, dit de flesta ungdomar drar sig för att söka feeedefest.. Slutligen hamnade vi inte ens i Europa, men det fick vi inte veta förrän vi kom hem, av min mamma :O Haha, vi hade tydligen bokat resa till Norra Afrika, Tunisien :D 28/8 is dDay och det ska bli nåt så sjukt underbart. Hotellet är 3+, med 150 m till stranden , det vill säga jag tror vi överlever =D

Nu har man mycket roligt att se fram emot, förutom fenomenet att leva på en 1000 lapp till den 27 om man vill ha det toppen i Tunisien ;) Haha, men heter man Frank så funkar det mesta :) Ska vara benhård mot mig själv och låta mitt sparkonto växa. Jag måste dessutom tänka ut en väldigt rimlig förklaring till allt jag handlar från och med nu, annars måste jag lämna tillbaka det! Haha är som en dålig morsa till mig själv men vafan..

Päronastamp, ja vad är det ??
Tydligen är det potatismos fick jag lära mig av en patient på jobb idag. Bott i skåne i 16 av mina 19 år , och aldrig hört detta? Är jag alonesam ?

Nu ska jag fortsätta skumpa tåg och hoppas på att jag är framme innan gryningen iaf ;)

Livet är kort!
Bryt reglerna, glöm snabbt,
kissa långsamt, älska innerligt,
skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le.


Ta hand om er & varandra,
/ Ems <3


Jag och Johanni med några grabbar i taxin på väg till Slagt midsommardagen,
- Vi har det bra, vi e bak i bilen o vi vill ej va me om en krock, Badubidamdam, badubidammdamm damm :D
Nyktra as hell ?

RSS 2.0